Film koji vas je razočarao
Strana 4 od 6 • Delite •
Strana 4 od 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Re: Film koji vas je razočarao
mene je razocarao hp and half blood prince, najbolje delove su izbacili... previse puta sam procitala knjige i obozavam ih tako da mi film nikada nece biti kao knjiga

>Vera<- Edward i Dzejkob se bore za tebe

stavljali neka sranja i gluposti, a one najzanimljivije delove ibacili kao npr kad se svi biju protiv smrtozdera, a oni sve preskocili i samo prikazali kako hari istrcava napolje. pa onaj deo bela grobnica i to su izbacili...

>Vera<- Edward i Dzejkob se bore za tebe

Mene je POMALO razocarao HP 6....knjiga mi je bolja,u sesti deo su uneli stvarno puno smesnih stvari.........mislila sam da ce biti vise nalik knjizi.......knjiga je extra...mada tako za svaki film koji se po knjizi snimao...da je knjiga bolja... :study:

Rosalie's*enemy- Edward te je ugrizao

Siroče (Orphan)
Svi ga hvala a film ništa ne valja.A ja mislila da ću odgledat neki dobar hororac dok sam išla u kino -.-
Svi ga hvala a film ništa ne valja.A ja mislila da ću odgledat neki dobar hororac dok sam išla u kino -.-
The Ring... Svi mi govore da je to najstrasniji film na svetu, a nisam se ni uplasila... -.-
Onda... Disaster Movie... Film je bezveze!!! Ima jos mnogo, ali sad ne mogu da se setim... Ima jos jedan film, Rosalie's Baby, film se tako bezveze zavrsava... Plakala sam zbog zavrsteka...!!!! xDDDD
Onda... Disaster Movie... Film je bezveze!!! Ima jos mnogo, ali sad ne mogu da se setim... Ima jos jedan film, Rosalie's Baby, film se tako bezveze zavrsava... Plakala sam zbog zavrsteka...!!!! xDDDD
~Mracna Svetlost~ ::Meni jedan film u kome glumi Kristen...zaboravio sam kako se zove...nesto u vezi divljine,planine..neam pojma...JAKO SMORAN
imam ga na kompu i nikako da ga odgledam

sesti deo hp - a :/

Bokilly Cullen- Preselila si se u Forks

5 i 6 deo HP i Angus,thongs and perfect snoggning film je uzasan knjige su zilion puta bolje
Strana 4 od 6 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 
Similar topics» Za one koji vole ljuto
» CRTANI FILM .:: BARNYARD
» Film koji me uvek oraspolozi?
» Poslednji film koji ste gledali
» Film koji vas je razočarao
» CRTANI FILM .:: BARNYARD
» Film koji me uvek oraspolozi?
» Poslednji film koji ste gledali
» Film koji vas je razočarao
Strana 4 od 6