Paramore
Strana 2 od 12 • Delite •
Strana 2 od 12 •
1, 2, 3, ... 10, 11, 12 
Re: Paramore
Mislila sam da nisu nesto, sve dok nisam cula Decode...Sada su mi super pesme : That's what you get, Missery Bussines, Emergency, Decode, Chrush, Chrush....... 

Lady Halliwell- Edward i ti ste najbolji prijatelji

Super su,iako stvarno nisam imala pojma z njih pre Twilighta xD A da,zaboravila sam da pomenem da mi se i pesma Decoy svidja 

Ja sam njih slušala i pre nego što su uradili Decode za Twilight.. Najbolje pesme od njih su mi:
For a pessimist, I'm pretty optimistic i All we know, mada su im sve pesme straaaavaaaa!!!!!!
For a pessimist, I'm pretty optimistic i All we know, mada su im sve pesme straaaavaaaa!!!!!!

FrequentlyDazzled- Edward i ti se zajedno borite

ne susam ih nesto,ali EXTRA su im DECODE i I caugh myself!!!obozavam te dve pesme bas su mocne...a Hayley ili kako vec,ima bas mocan glas...sooper su..
HWALA NICKY...Ja njih prosto obozawam i luda sam za njima...Ja sam najwerowatnije jedan od NAJWECIH zaludjenika za njima...Hayley-in still je meni tako bozanstwen (weoma slican mom,mada ja sam wise u crnom)
..omiljene Pesme: CrushCrushCrush
MiseryBusiness
Decode itd...
)
..omiljene Pesme: CrushCrushCrushMiseryBusiness
Decode itd...
)
Odkad sam saznala za njih a to je bilo pre godinu ipo, odmah su mi zarasli za srce i postali jedna od omiljenih grupa <3
Najvishe volim pesme-My heart, We are broken, Let the flames begin, Whoa...i josh mnooogo, tj. volim sve njihove pesme<3
Najvishe volim pesme-My heart, We are broken, Let the flames begin, Whoa...i josh mnooogo, tj. volim sve njihove pesme<3

Drama Queen- Edward i Dzejkob se bore za tebe

Location: In the middle of nothing, and it's where I want to be
iskreno ja znam samo 2 njihove pjesme Decode i I caught myself i dobre su stvarno, ali ne slusam ih sad nesto, mozda nekad skinem neke njihove pjesme kad mi dodje, jer su mi se ove 2 svidile...

*Little princess*- Edward i Dzejkob se bore za tebe

ja ih bas i ne slusam,al mi se swidjaju njihove pesme,najvise Decode i I caugh myself ...

Tijana Cullen- Edward te je ugrizao

Strana 2 od 12 •
1, 2, 3, ... 10, 11, 12 
Similar topics» ^^Lexikon^^
» Omiljena pevacica?
» Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu?
» Omiljene pesme?
» Pesme koje vas asociraju na Twilight
» Omiljena pevacica?
» Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu?
» Omiljene pesme?
» Pesme koje vas asociraju na Twilight
Strana 2 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu