Paramore
Strana 1 od 12 • Delite •
Strana 1 od 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 
Re: Paramore
Pramore - jedan od mojih omiljenih bendova. Slusala sam ih i pre nego sto su uradili soundtrack za Twilight. Haley mi se mnogo dopada i kao pevacica i kao osoba. A zatim tu je i Josh <33
Najdraze pesme: Uh ima ih dosta ali u vrhu su mi Decode, I caugh myself, Misery business, Whoa, Crushcrushcrush, Let the flames begin & When it rains....
Najdraze pesme: Uh ima ih dosta ali u vrhu su mi Decode, I caugh myself, Misery business, Whoa, Crushcrushcrush, Let the flames begin & When it rains....

Mystic- Edward i Dzejkob se bore za tebe

Nisu losi,omiljena pesma od njih mi je That's what you get

!*~The Cullen Girl~*!- Upoznala si Edwarda

extra su...pocela sam da ih slusam pre nego sto je izasla decode....koja je stvarno vrh...sve pesme su super

EvAnEsCeNcE- Preselila si se u Forks

Narawno da ix slusamo...Omiljene pesme...Decode,I cought my self,Emergency,Circle,Pressure...mrzi me wise da nabrajam...imaju puno dobrix pesama...
Teodora Bella Cullen- Preselila si se u Forks

Pocela sam da ih slusam tek kad sam cula pesmu Decode...
Super su!!!Posebno pesma Crushcrushcrush
Super su!!!Posebno pesma Crushcrushcrush

k@c@- Preselila si se u Forks

aahhh...obazavam ih najomiljenija mi je grupaa...volim sve pjesme od njih tako da nijednu ne izdvajam ... :D

Arcy- Edward te je ugrizao

moram da priznam da sam ih cula tek kada su uradili pesmu za Twilight,i svidjaju mi se,naravno skinula sam njihove pesme i slusam ih rado

mala bubica- Upoznala si Edwarda

pocela sam da ih slusam od twilighta i mnooogo mi se svijda decode i I cought myself

lady_D- Edward ti je decko

Ranije ih nisam skoro ni primecivala,ali od Twilighta sam pocela :D Pa najbolja mi je Crushcrushcrush,to je vrh,onda Decode,Mistery business...
Pa upoznala sam ih sa pjesmom Mistery business, a pocela sam ih slusat nakon sto sam prvi put cula Crushcrushcrush,a onda jos i u Sumraku no tad mi vec nisu bili nova pojava...

Alina Kaya Wyatt- Edward i ti ste najbolji prijatelji

Naravno da ih slusam,msm moj omiljeni bend,slusala sam ih i pre nego sto su snimili pesme za Twilight.U vezi najbolje pesme-nemogu da se odlucim(sve su odlicne)!!! :D :D :D
Strana 1 od 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 
Similar topics» Paramore
» ^^Lexikon^^
» Omiljena pevacica?
» Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu?
» Omiljene pesme?
» ^^Lexikon^^
» Omiljena pevacica?
» Kada ste prvi put čuli za Sumrak sagu?
» Omiljene pesme?
Strana 1 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu