Najbolje odabran glumac?
Robert Pattinson Srbija :: Twilight saga :: Twilight filmovi i glumci/Twilight Movies & Actors :: Twilight glumci
Strana 1 od 9 • Delite •
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Najbolje odabran glumac?
Khm...Ashley Greene,ocu reci Alice,bar meni,nerkako je najbliza onome sto sam ja zamisljala da je ona,posto sam prvo procitala Twilight,pa tek onda gleala film..xD
Marija_95 ::Khm...Ashley Greene,ocu reci Alice,bar meni,nerkako je najbliza onome sto sam ja zamisljala da je ona,posto sam prvo procitala Twilight,pa tek onda gleala film..xD
Hehe, slazem se... A ona i stvarno izgleda kao vila, bas kao i Alice :47:
Everyone's got a theory about the bitter one.

To justify all the hurt inside
Guess she knows from the smiles and the look in their eyes
Everyone's got a theory about the bitter one.

Ashley Greene... Ima facu vile!!

MilicaWhitlock- Edward te je zaprosio

Po meni je najbolje izabrana uloga za Kristen Stewart!!!! Ona ko da je rodjena za ulogu Belle, nemogu nikog drugog da zamislim na njenom mestu!!!!

FrequentlyDazzled- Edward i ti se zajedno borite

Nikki ona je super odigrala okrutnu osobu

MeLiSsa- Ti si vampir

Kellan Lutz ofc...a i Kristen

Nobody's girl- Edward i ti ste najbolji prijatelji

meni je Kris.. ne bi nikoga drugog mogla zamisliti na njenom mestu.. a pored nje mi je i Ashley.. ona je onako sitna i skroz sweet.. kao u knjizi..=)
a narawno pored i Rob, ali njega nema..=)
a narawno pored i Rob, ali njega nema..=)

<_Trapped_Inside_My_Dream- Edward i ti imate srecan zivot

Znate kako, mislim da su potrefili sve do jednog... Ja i kad citam knjigu zamisljam likove ovako, jos od pre nego sto sam pogledala film. Jedino Bellu mozda ne, jer kad god citam neku knjigu, glavna devojka mi izgleda : smedja, duga kosa, tamne oci, niza. E tako zamisljam i Bellu. Kristen se tu super uklapa, i mislim da ima nesto sto ima i Bella, a sto nijedna druga glumica koju ja znam nema. Ali kao sto sam vec rekla, sve glavne devojke iz knjiga koje citam u mojoj glavi izgledaju tako, ovi ostali likovi su novi.
Medjutim, Peter se uklopio nenormalno, i ovaj sto glumi Charlija, a Jacksone i Kellan su kao stvoreni za Jaspera i Emmetta. Robert, bez komentara, mislim da sam vec sve rekla. Mada, najvise su se uklopile Ashley i Nikki. Ashley sva prelepa i nasmejana i bas kao vila, a Niki ima tu "hladnu" lepotu. Zaista mi je tesko da se odlucim, svi znate da Ashley/Alice volim vise, ali ipak, moj glas ide Nikki/Rose(mada cu se posle verovatno neverovatno kajati)...
Medjutim, Peter se uklopio nenormalno, i ovaj sto glumi Charlija, a Jacksone i Kellan su kao stvoreni za Jaspera i Emmetta. Robert, bez komentara, mislim da sam vec sve rekla. Mada, najvise su se uklopile Ashley i Nikki. Ashley sva prelepa i nasmejana i bas kao vila, a Niki ima tu "hladnu" lepotu. Zaista mi je tesko da se odlucim, svi znate da Ashley/Alice volim vise, ali ipak, moj glas ide Nikki/Rose(mada cu se posle verovatno neverovatno kajati)...

...Because I love you. <333

...Because I love you. <333
Da,ima neceg sto je Majche rekla i sto ja moram da komentarisem xD I ja sam isto drugacije zamisljala Bellu..jesu oni izabrali Kristen dobro,i stvarno sada nmg da zamislim ni jednu drugu glumicu na njenom mestu,ali ipak,posto sam prvo procitala knjigu,od svih likova,kako sam ih ja zamisljala,najvise se razlikuje Bella..Ovako,stvarno su najbolje odabrani pre svega Alice i Edward,oni su meni vrh,kao da su iz same knjige iskocili,a onda i Nikki,ocu reci Rosalie..
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Similar topics» Najbolje mesto za upoznavanje devojaka/momaka?
» Najbolje odabran glumac?
» Koji glumac/glumica najbolje odgovara opisima iz knjige?
» Najbolje recenice iz filma?
» Najbolje knjige - Diskusija
» Najbolje odabran glumac?
» Koji glumac/glumica najbolje odgovara opisima iz knjige?
» Najbolje recenice iz filma?
» Najbolje knjige - Diskusija
Robert Pattinson Srbija :: Twilight saga :: Twilight filmovi i glumci/Twilight Movies & Actors :: Twilight glumci
Strana 1 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu