Kristen ne želi biti nova Angelina Jolie

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Kristen ne želi biti nova Angelina Jolie

Počalji od simoida taj Pet Jul 02, 2010 12:39 pm

Kristen Stewart, zvijezda sage 'Sumrak', kaže da ne bi voljela biti uspješna kao planetarno poznata Angelina Jolie

Kristen (20) koja u sagi 'Sumrak' igra Bellu Swan otkrila je da ne bi voljela biti slavna kao ta prelijepa glumica.

Kristen je izjavila da bi rado zamijenila Angelinu u novom nastavku filma Wanted, no kaže da joj se ne sviđa taj teret slave kojem je izložena Jolie.

'Mislim da se ne bih voljela naći jednog dana u koži Angeline Jolie. Naravno da je riječ o jednoj od najljepših, najtalentiranijih, najuspješnijih i najboljih glumica svih vremena, ali nikad ne bih voljela biti toliko slavna. Stalno ste pod povećalom javnosti', kaže Kristen. Dodala je i da ne vidi ništa privlačno u životu celebsa.

'Nije mi jasno zašto su ljudi toliko opsjednuti slavnima. Ne sviđa mi se ideja da svi znaju sve o vama', rekla je Kristen koja je nedavno obojila kosu u svjetliju crvenkastosmeđu nijansu, a za tu je promjenu dobila samo pohvale.

Iako su se nedavno pojavile glasine da se Kristen želi što prije vjenčati s navodnim dečkom Robertom Pattinsonom, glumica ima sasvim drukčije stavove.

'Trenutno se ne želim udavati. Znam da postoje cure koje maštaju o danu vjenčanja od djetinjstva, no ja zbilja nisam jedna od njih',

simoida
Edward ti je decko
Edward ti je decko

Nazad na vrh Ići dole

Re: Kristen ne želi biti nova Angelina Jolie

Počalji od l.a.m.b. taj Sre Avg 04, 2010 7:10 pm

Ne zeli ili ne moze? ^^

l.a.m.b.
Edward i ti ste se poljubili
Edward i ti ste se poljubili

Nazad na vrh Ići dole

Re: Kristen ne želi biti nova Angelina Jolie