Predstavljanje
Strana 1 od 3 • Delite •
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3 
Predstavljanje
Budući da sam nova, nadam se da sam dobro postupila, hihi.
Zovem se Sara i imam 17 godina i iz Hrvatske sam. Što reći nego da obožavam čitati knjige i to ne samo Twilight sagu, nego i mnoge druge.
Najdraža knjiga iz Twilight sage nemam, jer su mi sve super, svaka na svoj način.
Najdraži likovi su mi Edward :heart: ,Bella, Alice, Carlisle, Esme.
Najgoreg lika nemam.
Učlanila sam se ovom forumu zato što sam veliki fan Roberta Pattinsona, još od kada je glumio Cedrica Diggorya u Harry Potteru i Plamenom peharu.
Pozdrav svima. !
Zovem se Sara i imam 17 godina i iz Hrvatske sam. Što reći nego da obožavam čitati knjige i to ne samo Twilight sagu, nego i mnoge druge.
Najdraža knjiga iz Twilight sage nemam, jer su mi sve super, svaka na svoj način.
Najdraži likovi su mi Edward :heart: ,Bella, Alice, Carlisle, Esme.
Najgoreg lika nemam.
Učlanila sam se ovom forumu zato što sam veliki fan Roberta Pattinsona, još od kada je glumio Cedrica Diggorya u Harry Potteru i Plamenom peharu.
Pozdrav svima. !
Re: Predstavljanje
Dobrodosla!!!!

FrequentlyDazzled- Edward i ti se zajedno borite

Welcome, jako mi je drago što si sa nama, svidja mi se tvoj avatar i nick :D
Kako si saznala za naš forum?

dobro dosla.. lepo se prewedi i zabawi..=)

<_Trapped_Inside_My_Dream- Edward i ti imate srecan zivot

NiCkY*LiViNg in A fAnTaSY ::Welcome, jako mi je drago što si sa nama, svidja mi se tvoj avatar i nick :D
Za forum sam već bila prije znala, jedna mi je frendica bila rekla, ali nisam se htjela odmah učlaniti, jer sam u malo previše foruma učlanjena.. ali sam se iz puno njih maknula, pa sam sada slobodna, hihi.. nadam se da ćemo se super ovdje zabaviti, a naravno da hoćemo... kada je forum o Robertu :22:
Naravno da hoćemo, ekipa na forumu je super, nisam videla nigde da se ljudi ovako dobro slažu, videćeš i ti to vremenom...

NiCkY*LiViNg in A fAnTaSY ::Naravno da hoćemo, ekipa na forumu je super, nisam videla nigde da se ljudi ovako dobro slažu, videćeš i ti to vremenom...
Hehe.. vjerujem :D :D
Nadam se mi potpis nije prevelik
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3 
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu