Life (Damian Lewis, Sarah Shahi)
Robert Pattinson Srbija :: Off Topic :: TV i Muzika/Tv & Music :: TV :: Serije
Strana 1 od 1 • Delite •
Life (Damian Lewis, Sarah Shahi)
Iskreno ja za ovu seriju nikad nisam cula pre gledanja. Brat mi je dao da pogledam prvu sezonu, naime glumi Damian Lewis, a njega sam znala iz serije Band Of Brothers(kod nas prevedeno Braca po oruzju, emituje se na RTSu subotom oko 11-12 uvece), seriju koju sam mnogo volela da gledam. Pogledala sam par epizoda i odusevila sam se. Pa ko hoce nek skine i pogleda, svidece mu se ako voli krimi-serije :D
Naime, radi se o policajcu Charlie-u Crews-u koji je nepravedno osudjen na dozivotnu robiju za ubistvo njegovog prijatelja, njegove zene i sina. Nakon dvanaest godina on je pusten iz zatvora, jer je dokazano da je nevin. Dobio je ogromnu sumu novca zbog dugog boravka u zatvoru, i vratio se u LAPD, i dobio posao detektiva. Zajedno sa jednom devojkom Dani Resse resava ubistva po L.A.-u, ali i ujedno trazi pravog ubicu za zlocin za koji je osudjen, i ko mu je smestio. Serija je stvarno dobra i toplo je preporucujem :D Odmah da vam kazem, ne emituje se kod nas tako da ako nekom treba link za download, nek mi se javi

Naime, radi se o policajcu Charlie-u Crews-u koji je nepravedno osudjen na dozivotnu robiju za ubistvo njegovog prijatelja, njegove zene i sina. Nakon dvanaest godina on je pusten iz zatvora, jer je dokazano da je nevin. Dobio je ogromnu sumu novca zbog dugog boravka u zatvoru, i vratio se u LAPD, i dobio posao detektiva. Zajedno sa jednom devojkom Dani Resse resava ubistva po L.A.-u, ali i ujedno trazi pravog ubicu za zlocin za koji je osudjen, i ko mu je smestio. Serija je stvarno dobra i toplo je preporucujem :D Odmah da vam kazem, ne emituje se kod nas tako da ako nekom treba link za download, nek mi se javi

Poslednji izmenio OasiSonja dana Pet Jun 12, 2009 10:57 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

OasiSonja- Preselila si se u Forks

Re: Life (Damian Lewis, Sarah Shahi)
pa mozes mi poslati link za download..da skinem..pa da pogledam
zvuci very zanimljivo....hah
zvuci very zanimljivo....hah
ja nikad čula ni gledala..al ima sličan film ko ta serija..

weird-lulu- Edward i ti ste se poljubili

prvi put čujem za tu seriju..,ali inače obožavam kriminalističke serije...

Miss Bell@- Edward i ti imate cerku

-DiamonD___GirL-- Edward i ti imate cerku

Similar topics» sarah oron/mu
» My Life in Brazil - Thais Leima
» Life (Damian Lewis, Sarah Shahi)
» Sinclair Lewis
» LIFE AND TIMES OF SCROOGE MCDUCK
» My Life in Brazil - Thais Leima
» Life (Damian Lewis, Sarah Shahi)
» Sinclair Lewis
» LIFE AND TIMES OF SCROOGE MCDUCK
Robert Pattinson Srbija :: Off Topic :: TV i Muzika/Tv & Music :: TV :: Serije