Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
Strana 9 od 14 • Delite •
Strana 9 od 14 •
1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 
Re: Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
stvaro,njegovi tekstovi su prelepi... xD

dzoni- Edward i ti ste nerazdvojni

ne mislim na textove nego na kolumne...
a textovi su jako dobri pogotovu Sveti bes volim text <33333
a textovi su jako dobri pogotovu Sveti bes volim text <33333

e to nisam citao...pa to mi je omiljena psma od njega...bas je spooky...

lolzy
on je pre pisao kolumne za Huper (dok ga nisu ukinuli, posto svi trose pare na Svet, Skandal, Bravo, a za kvalitetno nece)
izdao je knjigu isto...
da ne bude spam... sta sad da odvalim... ne volim rep... lolzy
on je pre pisao kolumne za Huper (dok ga nisu ukinuli, posto svi trose pare na Svet, Skandal, Bravo, a za kvalitetno nece)
izdao je knjigu isto...
da ne bude spam... sta sad da odvalim... ne volim rep... lolzy

Slusham uglavnom rock i punk, a od metala najceshce gothic. Od domacih tu su Riblja Corba, Van Gogh, EKV, Hladno Pivo, a od stranih Simple Plan, Blink 182, Nightwish, Evanescence, Sirenia, Epica... Drustvo pokusava da me navuce na Grand, ali bezuspesno 

Love_Hurts- Preselila si se u Forks

Ja slusham stvarno svashta.. Uglavnom neku alternativu.. Slusham blues, jazz, funk, punk, hard rock, symphonic metal, country rock, gospel, domatji rap [Marchelo, Lud i Struka], celtic-u, pop, alternativni techno, drum'n'bas.... Bash sve shto mi se svidi. 
Jedino ne volim Grand... Mada ne volim ni kada narodnjake svrstavaju u Grand. Grand je jedno - folkeri, a narodnjaci su sve one matore pesme koje pevaju ljudi od 80 godina na svadbama. Molim lepo [:

Jedino ne volim Grand... Mada ne volim ni kada narodnjake svrstavaju u Grand. Grand je jedno - folkeri, a narodnjaci su sve one matore pesme koje pevaju ljudi od 80 godina na svadbama. Molim lepo [:

Beba- Upoznala si Edwarda

um ja slusham rock, regge, s.metal i tako too..ono alternativac al mogu da slusham i pop ima nekih lijepih pjesmica stvarno :D ali grand i ostale ne podnosim...time me muche

yuukismiles- Preselila si se u Forks

kako te nije mrzelo da pises sve ovo...ja za pola ove muzike nisam cuo... xDSanshajn* ::Ja slusham stvarno svashta.. Uglavnom neku alternativu.. Slusham blues, jazz, funk, punk, hard rock, symphonic metal, country rock, gospel, domatji rap [Marchelo, Lud i Struka], celtic-u, pop, alternativni techno, drum'n'bas.... Bash sve shto mi se svidi.

Pa nije..
To slusham, i moram to da navedem... :D
Shta nisi chuo [i shta te zanima da chujesh] ti reci, pa da ti dam linkove na youtube-u....
To slusham, i moram to da navedem... :DShta nisi chuo [i shta te zanima da chujesh] ti reci, pa da ti dam linkove na youtube-u....

NiCkY*LiViNg in A fAnTaSY ::Djuki7 ::Pa,ovako...ja slusam punk,rock,metal,hard core....omiljena grupa mi je Paramore,ali volim i Linkin Park,Slipknot,RHCP,Green Day...ali komshije mi se non-stop ljute,jer,kao,mnogo glasno slusam muziku,ali mene to opusta...))
:peace:
Komsije ce da me biju
Zbog preglasnog rock'n'rolla
Pominju mi familiju........
Teraju me dodjavola!!!
:ecluv: :ecluv: :ecluv: :ecluv: :ecluv:
ovo je od chorbe zar ne???

Maryy- Edward i ti ste najbolji prijatelji

Zavisi od raspolozenja!Nekad metal,nekad rock,pop i tako...Ponekad i nesto od domacih,ali ne volim narodnjake,rep i hip-hop...

<twilight girl>- Upoznala si Edwarda

Strana 9 od 14 •
1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 
Similar topics» ISTORIJA MUZIKE
» Milan Ivanov Bratas-legenda tamburaske muzike
» Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
» Generalna diskusija o anime Naruto
» Elektronska muzika
» Milan Ivanov Bratas-legenda tamburaske muzike
» Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
» Generalna diskusija o anime Naruto
» Elektronska muzika