Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
Strana 2 od 14 • Delite •
Strana 2 od 14 •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Re: Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
volim rock, metal i blues muziku...omiljene grupe su mi evanescence, gunsi i linkin park...od domacih volim da slusam stari rock....negativ, riblju corbu....slusam i aerosmith, metallicu, nightwish, scorpionse, oasis, 3 doors down, ac/dc, nirvanu........................

EvAnEsCeNcE- Preselila si se u Forks

Slusam najvise rock i house muziku ali i ostale vrste muzike, zavisi od mog lako promenljivog raspolozenja :D .
Dakle najcesce slusam Metallicu, Gunse, Scorpionse, Paramore, Tiesta, Davida Guettu... Eto
Dakle najcesce slusam Metallicu, Gunse, Scorpionse, Paramore, Tiesta, Davida Guettu... Eto

Daydreamer- Preselila si se u Forks

Slusam sve, ali apsolutno sve. I kad opice narodnjake na svadbama, i tehno muziku po diskotekama, ma sve sve... Muzika je to, ne treba je svrstavati... Ona sluzi da se opusti covek kakva god da je.

Angela- Preselila si se u Forks

Uh,bolje da ne pochinjem...
Ja sam na Indie Rocku..Indie Rock je 'primaran' da tako kazem...
Inache Indie Rock kombinuje jako mnogo pravaca
(-Garage punk, riot grrl, noise rock, twee pop, grindie, power pop, post-punk revival, queercore, noise pop, folk punk, post-hardcore, dance-punk, New Weird America, Baroque pop, new prog, garage rock revival, lo-fi, sadcore, C86, math rock, pop punk) tako da sam poklonik Indiea i muzichara koji ga sviraju(Queens of The Stone Age,White Stripes,The Hives,Kate Nash,Gossip,The Dandy Warhols,Oasis...)
Inache,volim i hip-hop.Oooooooooobozavam EXIT,sve soundtrackove iz Twilight Sage nevazno da li su za knjigu ili film,mada vise tipujem na one za knjigu sa SM-inog sajta,jer se totalno poklapaju sa mnom..
Ako iko zna na koju muziku mislim,a mislim na onu koju ona lichno preporuchuje uz chitanje,shvatice moj muzichki stil.Tu imate otprilike neki spisak tako reci grupa koje slusham (Three Days Grace,Dashboard Confessional,Blue October,Marjorie Fair,Muse,Arcade Fire,Placebo,Kaiser Chiefs...)Da ne navrajam vishe,mislim da ste shvatili koji su to muzichari otprilike...Inache ih je gomila.
Ja sam na Indie Rocku..Indie Rock je 'primaran' da tako kazem...
Inache Indie Rock kombinuje jako mnogo pravaca
(-Garage punk, riot grrl, noise rock, twee pop, grindie, power pop, post-punk revival, queercore, noise pop, folk punk, post-hardcore, dance-punk, New Weird America, Baroque pop, new prog, garage rock revival, lo-fi, sadcore, C86, math rock, pop punk) tako da sam poklonik Indiea i muzichara koji ga sviraju(Queens of The Stone Age,White Stripes,The Hives,Kate Nash,Gossip,The Dandy Warhols,Oasis...)
Inache,volim i hip-hop.Oooooooooobozavam EXIT,sve soundtrackove iz Twilight Sage nevazno da li su za knjigu ili film,mada vise tipujem na one za knjigu sa SM-inog sajta,jer se totalno poklapaju sa mnom..
Ako iko zna na koju muziku mislim,a mislim na onu koju ona lichno preporuchuje uz chitanje,shvatice moj muzichki stil.Tu imate otprilike neki spisak tako reci grupa koje slusham (Three Days Grace,Dashboard Confessional,Blue October,Marjorie Fair,Muse,Arcade Fire,Placebo,Kaiser Chiefs...)Da ne navrajam vishe,mislim da ste shvatili koji su to muzichari otprilike...Inache ih je gomila.

Alhemicharka- Preselila si se u Forks

Kapiramo te bre, barem ja. Uz Three Days Grace i njihovu pesmu Pain se svako jutro budim ( ali bukvalno budim jer mi zvoni kao alarm :D )
Ahh pesma Ruby od Chiefs - a :heart: i braca Galager :heart: :heart: :heart:
Ahh pesma Ruby od Chiefs - a :heart: i braca Galager :heart: :heart: :heart:

Mystic- Edward i Dzejkob se bore za tebe

Uglavnom slusam rock...
Omiljene grupe su mi Linkin Park, Muse, Evenescence, Paramore, Fall Out Boy....
Omiljene grupe su mi Linkin Park, Muse, Evenescence, Paramore, Fall Out Boy....

k@c@- Preselila si se u Forks

Angela ::Slusam sve, ali apsolutno sve. I kad opice narodnjake na svadbama, i tehno muziku po diskotekama, ma sve sve... Muzika je to, ne treba je svrstavati... Ona sluzi da se opusti covek kakva god da je.
Jeste,lepo si rekla..tako i ja,sve podnosim,od narodnjaka do heavy metala. Dobro,ne slusam narodnjake,ali ako ih opice na nekok rodjusu umem da se veselim xD A ovako slusam vise pop/rock,rnb,ponesto hip hop i rap..
MMAAAAAAA ZIIIIVVVIIIIOOOO PPPUUUNNNKKKKK!!!!!!
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Arcy- Edward te je ugrizao

ma Ljubisaaaaa...tisuu tamooo...xD :lol1:

Arcy- Edward te je ugrizao

srce je moje violina ,sto je diras kad ne znas da sviras..... :7:
ahahahah...fuujjj...xD
mrzim narodnjake xD...bez uvredee...xD
al ne mrzim sve pjesme...xD...samo one uz koje mozes kolo da igrass...xD