Ashley Greene
Robert Pattinson Srbija :: Twilight saga :: Twilight filmovi i glumci/Twilight Movies & Actors :: Twilight glumci
Strana 2 od 9 • Delite •
Strana 2 od 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Ashley Greene
Ashley je posebna.Ona je meni super,veoma mi se sviđa kao glumica...Mislim da je super odradila posao kao Alice u Twilightu.Najbolji ženski lik u njemu :7:
ONA JE MENI PREPREPRESLATKA......STWARNO NEBIH NIKOG DRUGOG MOGLA ZAMISLITI U ULOZI ALICE!!!!

Mrs ROBERT'S WIFE- Upoznala si Edwarda

Mrs ROBERT'S WIFE ::ONA JE MENI PREPREPRESLATKA......STWARNO NEBIH NIKOG DRUGOG MOGLA ZAMISLITI U ULOZI ALICE!!!!
Da slazem se,ni ja ne bih mogla nikod drugog da zamislim u ulozi Alice..kad pogledam,bilo koja druga glumica bila bi greska..
Marija_95 ::Mrs ROBERT'S WIFE ::ONA JE MENI PREPREPRESLATKA......STWARNO NEBIH NIKOG DRUGOG MOGLA ZAMISLITI U ULOZI ALICE!!!!
Da slazem se,ni ja ne bih mogla nikod drugog da zamislim u ulozi Alice..kad pogledam,bilo koja druga glumica bila bi greska..
:10:..slazem se sa tobom,mislim da je odlicno odabrana i niko drugi ne bi mogao da je zameni...
Ona je bash super i savrshena je za Alice.. zaista ne bi mogla nekoga drugog da zamislim u ulozi Alice.. :D
^Slazem se!
Preslatka je!
Preslatka je!

Drama Queen- Edward i Dzejkob se bore za tebe

Location: In the middle of nothing, and it's where I want to be
She's so beautiful, so damn beautiful.... xD
Ja bih svaki dan ovde mogla da pisem da je OBOZAVAM. U Bravu pise da je ona najtrazenija na potpisivanjima dvd-eva i tako toga. Kako i ne bi!
Ja bih svaki dan ovde mogla da pisem da je OBOZAVAM. U Bravu pise da je ona najtrazenija na potpisivanjima dvd-eva i tako toga. Kako i ne bi!

...Because I love you. <333

Apsolutno savrsena,niko drugi ne bi bio tako dobar u toj ulozi.Ali ja njen ni jedan film prije ovoga nisam gledala.

Sarai- Preselila si se u Forks

Ja bih volela da pogledam, samo ne znam koji....

**Majche** ::She's so beautiful, so damn beautiful.... xD
ja se totalno slazem

Strana 2 od 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Similar topics» ZBOG JOEA JONASA Ashley Greene i Demi Lovato u svađi?
» 'THE BOOM BOOM ROOM' Ashley Greene dobila novu ulogu
» MOŽE SVE ŠTO ŽELI Ashley Greene u novom Teen Vogueu
» ASHLEY GREENE: Cure koje su zadovoljne sobom imaju i super stil
» Ashley Greene
» 'THE BOOM BOOM ROOM' Ashley Greene dobila novu ulogu
» MOŽE SVE ŠTO ŽELI Ashley Greene u novom Teen Vogueu
» ASHLEY GREENE: Cure koje su zadovoljne sobom imaju i super stil
» Ashley Greene
Robert Pattinson Srbija :: Twilight saga :: Twilight filmovi i glumci/Twilight Movies & Actors :: Twilight glumci
Strana 2 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu