The Amazing race
Robert Pattinson Srbija :: Off Topic :: TV i Muzika/Tv & Music :: TV :: Emisije
Strana 9 od 10 • Delite •
Strana 9 od 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: The Amazing race
da, da, geldala sam... tu mi doslo da placem od nerviranja, mnogo mi je zao nje... sad gledam 11. epizodu, mozda danas stignem i finale da odgledam.
Aaa
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ispali mi Lori i Bolo, to je nesto najgore sto je moglo da se desi! A necu jbm ti onu fuljavu kartu, oni su mi bili prvi favoriti, od kad sam ih ugledala, i bole me je qrac za i za adanma i rebeku i za bilo koga, jbm ti. Ja koj sam debil , pocela sam da placem, jbt mnogo, ALI MNOGO mi krivo... i sad ako pobede fredi i kendra dodje mi da se razocaram u zivot. >.<
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((Ispali mi Lori i Bolo, to je nesto najgore sto je moglo da se desi! A necu jbm ti onu fuljavu kartu, oni su mi bili prvi favoriti, od kad sam ih ugledala, i bole me je qrac za i za adanma i rebeku i za bilo koga, jbm ti. Ja koj sam debil , pocela sam da placem, jbt mnogo, ALI MNOGO mi krivo... i sad ako pobede fredi i kendra dodje mi da se razocaram u zivot. >.<
.Worthless.Girl. ::Aaa(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ispali mi Lori i Bolo, to je nesto najgore sto je moglo da se desi! A necu jbm ti onu fuljavu kartu, oni su mi bili prvi favoriti, od kad sam ih ugledala, i bole me je qrac za i za adanma i rebeku i za bilo koga, jbm ti. Ja koj sam debil , pocela sam da placem, jbt mnogo, ALI MNOGO mi krivo... i sad ako pobede fredi i kendra dodje mi da se razocaram u zivot. >.<
I meni je bilo jako zao kad su ispali..Maro hajde na msn da te tesim..xd..
jbg...stvarno
Nego malo se smiri..ostali su jos Kris i Jon!
planirala sam juce, planiram i dnaas, ali sve vidim da cu ipak da gledam sutra XD
danas cu ono, polufinale xD
danas cu ono, polufinale xD
i dalje msm da je super
gledam polako xD
gledam polako xD

*Trust Me~I Lie*- *With Edward forever and ever*

odgledala polufinale, sad cu da pocnem finale.
Drago mi je sto su trenutno prvi Hajden i Aeron, a sto su Fredi i Kendra drugi...grr >.<
Jbno je bedno sto su Jon i kris treci, a mnogo mi je drago sto Adam i Rebecca ipak jos nisu ispali. Volela bih da, posto ne verujem da ce pobediti, da bar budu bolji od Fredija i Kendre, a da pobede Jon i Kris ili Hajden i Aeron...
i da... mislim da ce - ipak, pobediti Aeron i Hajden.
Drago mi je sto su trenutno prvi Hajden i Aeron, a sto su Fredi i Kendra drugi...grr >.<
Jbno je bedno sto su Jon i kris treci, a mnogo mi je drago sto Adam i Rebecca ipak jos nisu ispali. Volela bih da, posto ne verujem da ce pobediti, da bar budu bolji od Fredija i Kendre, a da pobede Jon i Kris ili Hajden i Aeron...
i da... mislim da ce - ipak, pobediti Aeron i Hajden.
Upravo mi ispali Hajden i Arooon
:23:
:-->__:
N I J E F E R >.< hocu fredija usr*nog napolje >.> POBEDI LI................................................... >>>>>>>>>>>>>>.<<<<<<<<<<<<<<
Ali Aron je zaprosio Hajden <333333
:23:
:-->__:
N I J E F E R >.< hocu fredija usr*nog napolje >.> POBEDI LI................................................... >>>>>>>>>>>>>>.<<<<<<<<<<<<<<Ali Aron je zaprosio Hajden <333333
Strana 9 od 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Robert Pattinson Srbija :: Off Topic :: TV i Muzika/Tv & Music :: TV :: Emisije
Strana 9 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu