Taylor Lautner
Robert Pattinson Srbija :: Twilight saga :: Twilight filmovi i glumci/Twilight Movies & Actors :: Twilight glumci
Strana 2 od 14 • Delite •
Strana 2 od 14 •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Re: Taylor Lautner
on je prelep,fenomenalno izgleda,ali mislim da je strasno bezobrazan.ostavlja mi utisak uobrazene i narcisoidne osobe.nisam gledala njegove filmove,ali hocu...
hahahh...xD...a stacess...

Arcy- Edward te je ugrizao

Meni je on ni tamo ni vamo... Ne mogu za njega da kazem nista ni dobro ni lose, s obzirom na to da je igrao u 3 scene i to kratke scene... I zato me nervira sto se na svakoj premijeri on gura kod i uz Roberta i Kristen, umesto da tamo stanu Ashley ili Nikki, ili neko od vampira 
Cini mi se kao ok glumac, simpatican je, iako na osnovu nekih intervjua mislim da je malo uobrazen.
Ali, ko zna, mozda nakon sto pogledam New Moon promenim misljenje...

Cini mi se kao ok glumac, simpatican je, iako na osnovu nekih intervjua mislim da je malo uobrazen.
Ali, ko zna, mozda nakon sto pogledam New Moon promenim misljenje...
...Bojana... ::mislim da je strasno bezobrazan.ostavlja mi utisak uobrazene i narcisoidne osobe.
I ja u poslednje vreme pocinjem ovo da mislim...
Volim Jacoba, ali njega ne!

majche...svaki put me odusevis tvojim recenicama
meni on tako njegovim pogledom stvara utisak da je uobrazen..i mislim da se tu previse trpa uz kristen i roberta...sta on hoce..........grrrr..
meni on tako njegovim pogledom stvara utisak da je uobrazen..i mislim da se tu previse trpa uz kristen i roberta...sta on hoce..........grrrr..
ejj bree...sta vam jeee...nemojte govoriti da je uobrazen cu da vas bijemm....
niste fer..svega mi...
dajte mi et jedan primjer zasto je uobrazen...mislim stvarno nidze vezee....
niste fer..svega mi...
dajte mi et jedan primjer zasto je uobrazen...mislim stvarno nidze vezee....

decko zraci samopouzdanjem,ali preterano.trpa se svugde,a u twilightu ga nije bilo nigde.postao je popularan kao i Rob i Kristen,a pojavljuje se samo u 2,3 scene.rado daje intervjue,ima ga svugde.on je naslednik Paris Hilton.ne kazem da on nije sexy i sve to ali meni tako izgleda.
pa popularan je zato sto je super...i to nije vazno kolko se pojavljuje...
ako je postao toliko popularan...zar je to uobrazenst...mislim stvarno pa on je jos dijete kao i mi..normalno da ce biti takoo nez mislim kak da kazem...ali to nije uobrazenost...
a sa obzirom da ce da glumi vecu ulogu nego Rob u New Moon...bice jos popularniji...ppa kako cete ga onda nazvati???
mislim sorry sto sam ovako rekla....ali...nezz...
ako je postao toliko popularan...zar je to uobrazenst...mislim stvarno pa on je jos dijete kao i mi..normalno da ce biti takoo nez mislim kak da kazem...ali to nije uobrazenost...
a sa obzirom da ce da glumi vecu ulogu nego Rob u New Moon...bice jos popularniji...ppa kako cete ga onda nazvati???
mislim sorry sto sam ovako rekla....ali...nezz...

Pa npr. ide naokolo i prica kako je u NM njegova uloga najveca, kako ce da pokaze svetu sta zna, pa po ulicama preskace klupe i neka cuda...Neka saceka da se prvo prikaze film, pa nek onda pocne da se hvali! I na svakoj, svakoj premijeri Twilighta kad se slikaju Robert i Kristen, on obavezno pridje da i on bude na slikama. Kao sto sam vec rekla, on se pojavljuje u 3 scene, mislim da jaaaaako preteruje s tim. Ja njega stvarno ne znam i ne zanima me toliko, u stvari, ne zanima me uopste, ali sam prosto stekla takav utisak, da je mnooooogo zeljan paznje. Izvini ako sam te uvredila ovim, stvarno, ali valjda svako ima pravo na svoje misljenje... 

pa to je tacnoo...u New moon ce njegova uloga biti najveca...i zasto se tu onda nebi hvalioo...
mislim ja njega smatram djetetom on nije ni punoljetan...normalno da ce biti zeljan paznje...i ja bi bila...
zasto se Rob nije hvaliooo....u prvom dijeluu...zato sto je covjek...zato sto nije zzeljan tolike popularnosti...mislim to nije uobrazenost...
mislim ja njega smatram djetetom on nije ni punoljetan...normalno da ce biti zeljan paznje...i ja bi bila...
zasto se Rob nije hvaliooo....u prvom dijeluu...zato sto je covjek...zato sto nije zzeljan tolike popularnosti...mislim to nije uobrazenost...

Strana 2 od 14 •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Similar topics» Taylor Lautner: Twilight Lexsicon intervju
» PREKIPJELO MU Taylor Lautner na sudu zbog kućice za odmor
» Nove slike od Kristen Stewart & Taylor Lautner u Sydney-u!
» I 'PLES SA ZVIJEZDAMA' Taylor Lautner obožava 'American Idol'
» NEMA PROBLEMA Taylor Lautner bi izlazio s obožavateljicama
» PREKIPJELO MU Taylor Lautner na sudu zbog kućice za odmor
» Nove slike od Kristen Stewart & Taylor Lautner u Sydney-u!
» I 'PLES SA ZVIJEZDAMA' Taylor Lautner obožava 'American Idol'
» NEMA PROBLEMA Taylor Lautner bi izlazio s obožavateljicama
Robert Pattinson Srbija :: Twilight saga :: Twilight filmovi i glumci/Twilight Movies & Actors :: Twilight glumci
Strana 2 od 14
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu