Kristen Stewart
Robert Pattinson Srbija :: Twilight saga :: Twilight filmovi i glumci/Twilight Movies & Actors :: Twilight glumci
Strana 2 od 21 • Delite •
Strana 2 od 21 •
1, 2, 3 ... 11 ... 21 
Re: Kristen Stewart
pa da...dobro malo lazem...xD...nikad nisam izgledala bas onakoo...uglavnom samo podocnjaci crni uzasnoo dok se ne razbudim mada meni je to prirodnoo...mislim podocnjacii...xD

Arcy- Edward te je ugrizao

hehe...aj se ne sminkam....pa mi se uvek vide...ali nisu tako veliki...
Poslednji izmenio ~Mracna Svetlost~ dana Uto Maj 26, 2009 9:15 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
tu izgleda ljepse...xD

Arcy- Edward te je ugrizao

A Ljubisa to je samo realnost...
I ja volim Kristen...
Ali ne mogu da zatvorim oci kad vidim da je ruzna na nekim slkama...
I ja volim Kristen...
Ali ne mogu da zatvorim oci kad vidim da je ruzna na nekim slkama...

Ona je verovatno jedna od najboljih glumica koje postoje... Nakon sto sam pogledala "Speak" nervira me kad god nesto lose kaze za njenu glumu... Ako ste gledali film znacete o cemu pricam. A ne mislim da je ruzna bez sminke.... Da je videla da ce taj lik da je slika, da ga je pogledala i nasmejala se, ispala bi jednako lepo kao i na bilo kojoj drugoj slici. Samo sto je ova slika bila uslikana u trenutku kad joj faca nije bas bila kako treba. To je kao kad slikate nekog dok se sprema da kine.... I slazem se sa Nicky da je ruzna na slici. Po meni to nema nista sa njenim izgledom u stvarnom zivotu. Da je ona ruzna ne bi joj ni 5 tona sminke pomoglo da lici na nesto... I tako sam se ja raspisala... 

**Majche** ::Ona je verovatno jedna od najboljih glumica koje postoje... Nakon sto sam pogledala "Speak" nervira me kad god nesto lose kaze za njenu glumu... Ako ste gledali film znacete o cemu pricam. A ne mislim da je ruzna bez sminke.... Da je videla da ce taj lik da je slika, da ga je pogledala i nasmejala se, ispala bi jednako lepo kao i na bilo kojoj drugoj slici. Samo sto je ova slika bila uslikana u trenutku kad joj faca nije bas bila kako treba. To je kao kad slikate nekog dok se sprema da kine.... I slazem se sa Nicky da je ruzna na slici. Po meni to nema nista sa njenim izgledom u stvarnom zivotu. Da je ona ruzna ne bi joj ni 5 tona sminke pomoglo da lici na nesto... I tako sam se ja raspisala...
e ima tri uvecane recenice
za prve dve dobijas poljubac od mene
a za ovu poslednju sto sam uvecao...tako si me slatko nasmejala..haha :lol: :P
Meni je fantastican onaj njen film The Messengers... Snimljen je 2007. godine.. Pogotovo mi se dopada muzika iz filma.. I naravno Kristen. Jel neko gledao taj film?

MilicaWhitlock- Edward te je zaprosio

Pa Jess (Kristen Stewart) se sa porodicom seli u neku tamo kucu koja je ukleta, tako nesto... Tamo je napadaju neki zivi mrtvaci(?), ili nesto slicno njima.. To ti je horor.

MilicaWhitlock- Edward te je zaprosio

ajoj film je STRAWA.... horor... extra je, nema boljeg... jedan od razloga je sto Kristen glumi u njemu..=)
e, slusaj: sad ona, njeni roditelji i njen maali brat se presele u neku kucu na selu.. i nakon nekog wremena njen brat pocinje wideti mrtwe ljude, i tako to..
ti ljudi koje on widi su ziweli tu pre mnogo godina, neka deca, zena.. i ubio ih je njen muz, tj njihow otac..
i onda staalno plase Kristen(ne secam se kako se zowe u filmu) i njenog brata i to.. i onda dodje onaj cowek koji je ubio tu porodicu, i hoce da ubije njih.. i oni njega pobede i nastawe ziweti u toj kuci strawe.. xD
malo sam cudno pisala, ali pogledaj film... ExTrA je...=)
e, slusaj: sad ona, njeni roditelji i njen maali brat se presele u neku kucu na selu.. i nakon nekog wremena njen brat pocinje wideti mrtwe ljude, i tako to..
ti ljudi koje on widi su ziweli tu pre mnogo godina, neka deca, zena.. i ubio ih je njen muz, tj njihow otac..
i onda staalno plase Kristen(ne secam se kako se zowe u filmu) i njenog brata i to.. i onda dodje onaj cowek koji je ubio tu porodicu, i hoce da ubije njih.. i oni njega pobede i nastawe ziweti u toj kuci strawe.. xD
malo sam cudno pisala, ali pogledaj film... ExTrA je...=)

<_Trapped_Inside_My_Dream- Edward i ti imate srecan zivot

Strana 2 od 21 •
1, 2, 3 ... 11 ... 21 
Similar topics» Kristen Stewart stil tokom "Eclipse" premijera
» KRISTEN STEWART: Joan Jett i ja smo filmomanijaci
» Nove slike od Kristen Stewart & Taylor Lautner u Sydney-u!
» Petnaest kul činjenica o Kristen Stewart
» Robert Pattinson zaprosio Kristen Stewart
» KRISTEN STEWART: Joan Jett i ja smo filmomanijaci
» Nove slike od Kristen Stewart & Taylor Lautner u Sydney-u!
» Petnaest kul činjenica o Kristen Stewart
» Robert Pattinson zaprosio Kristen Stewart
Robert Pattinson Srbija :: Twilight saga :: Twilight filmovi i glumci/Twilight Movies & Actors :: Twilight glumci
Strana 2 od 21
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu