Another Cinderella Story
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Another Cinderella Story
Ne znam da li ste gledali ovaj film, ali mnogo je lep... Glume Selena Gomez i Drew Seeley. Svidja mi se jer je verzija sa plesom i pevanjem... Pa, ako ste gledali, sta kazete...?

Momak koji na kostimiranom balu pleše sa devojkom koja bi mogla da bude devojka njegovih snova ima samo nagoveštaj o tome ko bi ona zaista mogla da bude: MP3 plejer koji je ostavila kada je odjurila kući da ne bi zakasnila. Prilika koja se jednom dešava u životu ne sme da se propusti i on kreće da pronađe svoju maskiranu lepoticu.
Negde duboko u srcu San Fernando Velija, moderna bajka će se ponovo ostvariti! Kada devojka pronađe lepog mladića na plesu, odjuri kući pre nego što on sazna njeno ime... ali u žurbi ona će ispustiti svoj iPod. Danas, u svetu romansi preko interneta, gde stvari mogu i ne moraju da budu kakve jesu, prava ljubav će opet pobediti i snovi će se ostvariti, a prelepi princ u farmerkama će istupiti da osvoji srce devojke i s njom bude zauvek srećan u još jednoj priči o Pepeljuzi.

Momak koji na kostimiranom balu pleše sa devojkom koja bi mogla da bude devojka njegovih snova ima samo nagoveštaj o tome ko bi ona zaista mogla da bude: MP3 plejer koji je ostavila kada je odjurila kući da ne bi zakasnila. Prilika koja se jednom dešava u životu ne sme da se propusti i on kreće da pronađe svoju maskiranu lepoticu.
Negde duboko u srcu San Fernando Velija, moderna bajka će se ponovo ostvariti! Kada devojka pronađe lepog mladića na plesu, odjuri kući pre nego što on sazna njeno ime... ali u žurbi ona će ispustiti svoj iPod. Danas, u svetu romansi preko interneta, gde stvari mogu i ne moraju da budu kakve jesu, prava ljubav će opet pobediti i snovi će se ostvariti, a prelepi princ u farmerkama će istupiti da osvoji srce devojke i s njom bude zauvek srećan u još jednoj priči o Pepeljuzi.

Dragana :)- Edward i ti ste se poljubili

Re: Another Cinderella Story
ja sam gledala prvi dio samo

*Trust Me~I Lie*- *With Edward forever and ever*

Kako mislis prvi deo? Ako mislis na onaj sa Hillary Duff, nisu povezani filmovi...

Dragana :)- Edward i ti ste se poljubili

da na taj mislim
znam da nisu povezani
znam da nisu povezani

*Trust Me~I Lie*- *With Edward forever and ever*

Gledala sam film i ne svidja mi se.

FrequentlyDazzled- Edward i ti se zajedno borite

Pa OK je film,ali ove Disney "zvezdice" su mi se vec smucile...
Poslednji izmenio ♥ Lady Mujabašić♥ dana Čet Feb 11, 2010 2:29 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
ok je film......stwarno

Vengeance- Edward ti je decko

Regret by the distance- VIP Member

Gledala sam. Film je totalno sra*e.
I dalje ne mogu da verujem bila toliko smorena da odgledam taj film. >.<
I dalje ne mogu da verujem bila toliko smorena da odgledam taj film. >.<

MilicaWhitlock- Edward te je zaprosio

Nisam gledala i ne planiram....................Ne volim Selenu,ide mi na zivce.............

neda410- Edward te je ugrizao

Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Another Cinderella Story
» A Cinderella story (2004)
» NIJE JOJ USPJELO Lucy Hale željela je biti Alice ili Jane iz 'Sumraka'
» Renesmee Carlie Cullen
» EMMA WATSON: Nije istina da želim oteti Pattinsona
» A Cinderella story (2004)
» NIJE JOJ USPJELO Lucy Hale željela je biti Alice ili Jane iz 'Sumraka'
» Renesmee Carlie Cullen
» EMMA WATSON: Nije istina da želim oteti Pattinsona
Strana 1 od 2