Disney zvezde >.<"
Strana 1 od 6 • Delite •
Strana 1 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Disney zvezde >.<"
Miley Cyrus
Jonas Brothers
HSM ekipa
Demi Lovato
Selena Gomez
itd. itd. itd.
a pre su bili i Brit, Justin, Christina Aguilera, Hilary Duff i mnogi dr.
Kaj mislite o njima
Jonas Brothers
HSM ekipa
Demi Lovato
Selena Gomez
itd. itd. itd.
a pre su bili i Brit, Justin, Christina Aguilera, Hilary Duff i mnogi dr.
Kaj mislite o njima

Re: Disney zvezde >.<"
Pa, nemaju xD
Miley ima glas, uf, ne mogu da opisem! Kao da neko noktima o tablu! xDD (OK, sad sam ga lupila)
Miley ima glas, uf, ne mogu da opisem! Kao da neko noktima o tablu! xDD (OK, sad sam ga lupila)
Aaaa ja bih vredjala da znam da nema poludelih fanova... Jer ako nestoo od muzike ne podnosim! Mila Sirutka je definitivno to! A Go*nas bracu..... Ahem... znaci posto su oni prvi izasli i zgadili mi se mogu da se pohvalim da nikad nisam cula izvesne Demi i Selenu tako da necu da vredjam...
Mada stare dizni zvezde!!!! Justin <3 Cry me a river... A kad je porasTo what goes around...<3
Mada stare dizni zvezde!!!! Justin <3 Cry me a river... A kad je porasTo what goes around...<3

jelena.gaspard- Upoznala si Edwarda

ja kao pevace ne volim nikog, ali kao glumicu volim Hilary i to ne na foru da je neka kvalitetna glumica ali volim njene filmove

Svi do jednog me bas, bas nerviraju. A filmovi (i serije u NEKIM slucajevima) su puni ocajne glume i skroz su jeftino uradjeni... Jezim se...
A i muzika im je ocajna... Nema nikakvu umetnicku vrednost...
A i muzika im je ocajna... Nema nikakvu umetnicku vrednost...

FrequentlyDazzled- Edward i ti se zajedno borite

volim Miley...Selena je uzas...nema pojma da peva i glumi ko moj otac..:S
Demi je ok,ne peva lose,a gledala sam je samo u camp rocku i nije lose odglumila.Braca bolje glume nego sto pevaju...
Demi je ok,ne peva lose,a gledala sam je samo u camp rocku i nije lose odglumila.Braca bolje glume nego sto pevaju...

Ja volim Hilari u Prici o pepeljuzi zbog Chad-a <3 i u Raise youre voice.. ne znam taj film mi je onako bas cudno dobar, mozda zbog TDG-a xD
Britni ne treba komentarisati... nju slusam onako bolesno da zezam ljude i moju dragu okolinu a onda se navucem i pevusim njene pesmice...
Ne znam da li ovo sme da se postuje, zato cu samo da kazem: Don't Worry, If We All Die In 2012, Miley Cyrus Goes With Us. <-- ima na facebook-u
*Don't hate me*

Britni ne treba komentarisati... nju slusam onako bolesno da zezam ljude i moju dragu okolinu a onda se navucem i pevusim njene pesmice...
Ne znam da li ovo sme da se postuje, zato cu samo da kazem: Don't Worry, If We All Die In 2012, Miley Cyrus Goes With Us. <-- ima na facebook-u
*Don't hate me*

jelena.gaspard- Upoznala si Edwarda

Strana 1 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Similar topics» SIMO MATAVULJ " POVARETA "
» FRANC KAFKA " PROCES "
» Generalno o 2011 godini šta nam kažu zvezde
» Walt Disney comics and stories
» Kristen Stewart stil tokom "Eclipse" premijera
» FRANC KAFKA " PROCES "
» Generalno o 2011 godini šta nam kažu zvezde
» Walt Disney comics and stories
» Kristen Stewart stil tokom "Eclipse" premijera