Strana 1 od 9 • Delite •
Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Trajanje: 2h 42min / 162min Godina: 2009 Zemlja porekla: SAD Jezik: engleski Scenario: James Cameron Režija: James Cameron Uloge: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi, Joel David Moore
Radnja filma „Avatar“ smeštena je u 22. vek na malu planetu Pandora koja je naseljena rasom Navi, ogromnim plavim humanoidima, miroljubivim dok ih neko ne napadne. Ljudi ne mogu da dišu na planeti Pandora pa su genetskim inženjeringom stvorili hibrid poznat kao Avatar, ljudski duh u telu vanzemaljca. Džejk Suli (Sem Vortington), invalid i ratni veteran, dobrovoljno se prijavio da živi na planeti Pandori kao Avatar. Zaljubljuje se u princezu Navi plemena i postaje deo sukoba između nijhovog i našeg sveta. Rad na ovom filmu Kameron je započeo pre 14 godina kada mogućnosti za realizaciju njegove ideje još nisu ni postojale. Sada, na kraju produkcije koja je trajala četiri godine, ‘’Avatar” pruža neverovatno i do sada nedoživljeno bioskopsko iskustvo u kome će se revolucionarna tehnologija, stvorena da bi se napravio ovaj film utopiti u emocije likova i odvesti vas duboko u priču.

Da li je iko ikada gledao fil u 6D formatu da mi kaze kako to izgleda ili bar u 3D...jer idem danas da pogledam prilozeni..XD?

Re: Avatar (2009)
Svi ga hvale i kazu da je super! Moram da odgledam... 

l.a.m.b.- Edward i ti ste se poljubili

svi kazu da jje extra film::
moram da ga pogledam 
moram da ga pogledam 

thecoldone- Preselila si se u Forks

Kod mene se prikazuje u bioskopima... Kazu da je jako dobar... Takodje i da je najskuplji film u istoriji filmova! Tako da ga vredi pogledati... =)

<_Trapped_Inside_My_Dream- Edward i ti imate srecan zivot

Gledala sam neke reklame za ovaj film, i bas izgleda strava!!!
Jednog dana cu ga odgledati sigurno!!! A taj dan ce biti uskoro!!
Jednog dana cu ga odgledati sigurno!!! A taj dan ce biti uskoro!!

FrequentlyDazzled- Edward i ti se zajedno borite

joooooooj...kod nas je izašao prije neki tjedan...nezzz točno kada...mislila sam ići na premijeru--ali eto nisam...ma moram ga pogledati...još prije New Moon-a bili su predviđali da će NM pristići Avatara poo gledanosti---hehehehe =))

Miss Bell@- Edward i ti imate cerku

gledacu XDD

I always have faith"

videla sam reklamu za njega i necu ga gledati jer je smor....mrzim tako retardiranu naucnu fantastiku...

RenEsmee- Edward i ti ste najbolji prijatelji

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
film je G E N I J A L A N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
APSOLUTNO SAM ODUSEVLJENAAAAAA!!!!
I u 3d verziji!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bogovskiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
efekti neprevazidjeni...radnja fantasticna...ma fenomenatno..*O*O*O*O*O**OO*O*O*O*O*O*O**O*O*O*O**O*O*O*O*O*
film je G E N I J A L A N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
APSOLUTNO SAM ODUSEVLJENAAAAAA!!!!
I u 3d verziji!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bogovskiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
efekti neprevazidjeni...radnja fantasticna...ma fenomenatno..*O*O*O*O*O**OO*O*O*O*O*O*O**O*O*O*O**O*O*O*O*O*

Strana 1 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Similar topics» Claudia (2009)
» Windows Live 2009
» The Vampire Diaries (2009-2011) Season 03
» Najbolji avatar
» Windows Live 2009
» The Vampire Diaries (2009-2011) Season 03
» Najbolji avatar
Strana 1 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu