Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
Strana 1 od 14 • Delite •
Strana 1 od 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14 
Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
Ovde ce biti diskusija o vrstama muzike
Pa koju vrstu slusate,zasto?
Pa koju vrstu slusate,zasto?
Re: Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
pa slusam havy metal,rock,pop-rock(moze da prodje),pa ne znam,tu sam nasla sebe,a volim i klasicnu muziku,opusta me.....
pohvalila bih Twilight soundrack
pohvalila bih Twilight soundrack

mala bubica- Upoznala si Edwarda

slusam sve vrste muzike.....malo me nervira heavy metal ali nadje se koja dobra pesma
narodnjaci na zurkama....ludovanje....hahaha
a za opustanje...grand...hahah....salim se...za opustanje...pop...pogotovo Jelena Tomasevic...
narodnjaci na zurkama....ludovanje....hahaha
a za opustanje...grand...hahah....salim se...za opustanje...pop...pogotovo Jelena Tomasevic...
Slusam uglavnom rock, nesto tipa Muse, Fall Out Boy i tako... mada volim i R'n'B. Iskreno ne volim pop, tehno, ali mi ne smeta da cujem. Inace, nisam bila neki fan akusticnog rock-a, ali zbog Robertovih pesama ga obozavam!

Robert's_Sweetheart- Preselila si se u Forks

pa dve pesme sa saundtrack-a je on izveo,ili ti odpevao i odsvirao,covece..... 

Ja najvise volim da slusam Toseta Prosekog...inace Rob ima fantastican glas nekako mutan ali umirujuc i mislim da bi malo aktivnije da se bavi pevanjem jer po meni mu bas dobro ide..go on Rob

*Rosalie Hale*- Preselila si se u Forks

Zavisi uvek od trenutnog raspolozenja. Ako sam happy onda nesto brze a ako se izbedacim onda neke baladice da se me nacisto dotuku...
Sto se muzike tice, nema izuzetaka, apsolutno sve slusam. Preferiram r'n'b, hip-hop & rock muziku ali kao sto rekoh uvek sve zavisi od raspolozenja. Paramore je fantastican, jako mi se dopadaju njihove pesme i mnogo mi je drago sto su bili deo Twilight soundtrack-a. Najcesce slusam Usher-a ( a rado ga i gledam :P ), zatim Pink, Scorpionse, Beyonce, Ne-Yo je fantastican... Eto takvu vrstu muzike. Slusam i klasicnu - Debussy-ja ( ko' Edward ) i Ravela...
E, da Grand, Mile Kitic & co. ne spadaju u muziku vec u djubre tako da nisu bili vredni pominjanja...
A o Robertu kao o muzicaru mogu sve najbolje da kazem. Dovoljno je reci da se uz " Let me sign " svake veceri uspavljujem. Ona je moja lullaby :sleep:
Sto se muzike tice, nema izuzetaka, apsolutno sve slusam. Preferiram r'n'b, hip-hop & rock muziku ali kao sto rekoh uvek sve zavisi od raspolozenja. Paramore je fantastican, jako mi se dopadaju njihove pesme i mnogo mi je drago sto su bili deo Twilight soundtrack-a. Najcesce slusam Usher-a ( a rado ga i gledam :P ), zatim Pink, Scorpionse, Beyonce, Ne-Yo je fantastican... Eto takvu vrstu muzike. Slusam i klasicnu - Debussy-ja ( ko' Edward ) i Ravela...
E, da Grand, Mile Kitic & co. ne spadaju u muziku vec u djubre tako da nisu bili vredni pominjanja...
A o Robertu kao o muzicaru mogu sve najbolje da kazem. Dovoljno je reci da se uz " Let me sign " svake veceri uspavljujem. Ona je moja lullaby :sleep:

Mystic- Edward i Dzejkob se bore za tebe

Mystic-
"let me sign" je predivna pesma,odusevila sam se kad sam cula da ju je on napisao,i iskonponovao,isplatilo se cekati da to uradi,a i stavili su je na dobrim mestima.......predivna pesma.....ceo saundtrack je divan
"let me sign" je predivna pesma,odusevila sam se kad sam cula da ju je on napisao,i iskonponovao,isplatilo se cekati da to uradi,a i stavili su je na dobrim mestima.......predivna pesma.....ceo saundtrack je divan

Najvise volim da slusam rock i metal,a moze da prodje i techno i elektro pop...:D

!*~The Cullen Girl~*!- Upoznala si Edwarda

Uglavnom pop-rock, r'n'b, pop, sa izletima u hiphop i rock. :D Narodnjake organski ne podnosim, kao i vecinu domace muzike (OT je izuzetak). A sta cu slusati zavisi od raspolozenja i drustva, lako se prilagodjavam. 

ehhh...ovakooo...obozavam PUNK iii ROCK....znam da je smijesno al mene ta muzika smiruje...xD...cak mi i brat govori da nisam normalna ...al...sta cu tako je xD

Arcy- Edward te je ugrizao

Strana 1 od 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14 
Similar topics» Milan Ivanov Bratas-legenda tamburaske muzike
» Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
» Generalna diskusija o anime Naruto
» Elektronska muzika
» Biseri naše narodne muzike
» Generalna diskusija o muzici i vrstama muzike
» Generalna diskusija o anime Naruto
» Elektronska muzika
» Biseri naše narodne muzike
Strana 1 od 14