Michael Jackson
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Michael Jackson
Da li volite Michaela?Ili ste ga voleli,mozda....Koja vam je naj pesma?
Meni je iskreno jaaaakooo zao sto je umro

Meni je iskreno jaaaakooo zao sto je umro

SonjaAa_96- Upoznala si Edwarda

Re: Michael Jackson
ima nekih nice pjesama, ali nije bas ono sto ja slusam
zao mi je sto je umro, ali zivot ide dalje
zao mi je sto je umro, ali zivot ide dalje

Werewolf_GirL- Edward i ti ste najbolji prijatelji

ima jako lepih pesama. Billie Jean mi je jedna od naj, kao i beat it... ma jako mi je zao sto je umro :S
Imao je jako dobre muzike... I spotova... BIO JE KRALJ... Zao mi je sto je umro.. =(

<_Trapped_Inside_My_Dream- Edward i ti imate srecan zivot

s pravom su ga zvali kraljem popa! zasluzio je..pesme su mu stvarno neponovljive kao i on.kako je igrao,covece...

Danger magnet- Edward te je ugrizao

Jaooo mica moja predivna <333
To mi je jedan od omiljenih pevacha <3
Nemam jednu omiljenu pesmu, dosta ih je, sigurno cu neku zaboraviti - Dirty Diana, Keep it in the closet, Give into me, Billie Jean, Beat it, Whose loving you, I'll be there, Don't stop till you get enough, You're not alone, Triller...i josh ih ima
Jao, choveche, kad je umro kako mi je bilo zao, plakala sam taj dan, stalno su pushtali njegove spotove na tv-u a i dalje ne mogu bash da verujem, bash , bash mi je zao zbog toga huh
To mi je jedan od omiljenih pevacha <3
Nemam jednu omiljenu pesmu, dosta ih je, sigurno cu neku zaboraviti - Dirty Diana, Keep it in the closet, Give into me, Billie Jean, Beat it, Whose loving you, I'll be there, Don't stop till you get enough, You're not alone, Triller...i josh ih ima
Jao, choveche, kad je umro kako mi je bilo zao, plakala sam taj dan, stalno su pushtali njegove spotove na tv-u a i dalje ne mogu bash da verujem, bash , bash mi je zao zbog toga huh

Drama Queen- Edward i Dzejkob se bore za tebe

Location: In the middle of nothing, and it's where I want to be
Nisam nikad imala zelju da cujem ni jednu njegovu pesmu, sve dok nije umro... Jadno s moje strane, ali sta cu..
Nije bas vrsta muzike koju ja slusam, ali ima jako lepih epsama, npr Black or White, Beat i, You're not alone, Smooth Criminal..
Nije bas vrsta muzike koju ja slusam, ali ima jako lepih epsama, npr Black or White, Beat i, You're not alone, Smooth Criminal..
Jedino sto sam od njega slusao jesu vesti o raznoraznim skandalima. Ne poznajem njegovu muziku i ako sam ikada i hteo nesto da odslusam nisam nalazio za interesantno.
Sada kad je umro ... pa nije mi zao. Mislim da je svet sada laksi za jednog bolesnika. Sto se tice muzicke zaostavstine, ne mogu da ignorisem horde pristalica, te mu za to skidam kapu.
Sada kad je umro ... pa nije mi zao. Mislim da je svet sada laksi za jednog bolesnika. Sto se tice muzicke zaostavstine, ne mogu da ignorisem horde pristalica, te mu za to skidam kapu.

Vertex- S Robertom muvaš devojke

Strana 1 od 2 • 1, 2 
Similar topics» Umro je Michael Jackson
» Michael Jackson
» Majkl Džekson
» ODMAK OD SVIJETA VAMPIRA Jackson Rathbone gostuje u novoj seriji
» Jackson Rathbone
» Michael Jackson
» Majkl Džekson
» ODMAK OD SVIJETA VAMPIRA Jackson Rathbone gostuje u novoj seriji
» Jackson Rathbone
Strana 1 od 2